blog - Steve De Waele

iBlog - iVlog

Hier zal ik af en toe iets posten ook op Youtube kan je me volgen.

LAOWA 60mm f/2.8 Ultra-Macro Lens


Maak unieke macro-opames met deze 2:1 macrolens!!

mijn bevindingen en beelden. Lees meer .....Moza Mini-C Gimbal


Mijn eerste ervaringen in het gebruik van de Gimbal was aangenaam positief. Ik ben niet gewoon om te filmen met de iPhone maar dit bleek heel vlot te gaan.

Ideaal voor vloggen met je iPhone of gewoon de kids filmen op vakantie. De beelden zijn aangenaam stabiel je merkt direct het verschil.

Lees meer ......Time Lapse photography.

Time lapse van 898 foto's , 1ste beeld in de nacht genomen en de laatste met zonsopgang.

dat maakt de uitdaging des te groter en moeilijker, door het voortdurend veranderen van het licht moet alles manueel bij gesteld worden.

Deze vorm noemt men de Holly Grail in de timelapse fotografie.

De workshops timelapse gaan telkens in het zelfde licht worden genomen.

De Holly Grail techniek vraagt veel geduld kennis en nabewerking.

3u fotograferen en 5u nabewerking 


Het eindresultaat van de timelapse te bekijken op >klik hier voor youtube <


Klein maar Fijn

kleine blog, ik heb nu reeds meerdere selfie sticks versleten.

LEES MEER......De Vogezen

De Bergtoppen van de Vogezen zijn in Frankrijk één van mijn favoriete locaties. Het voelt echt aan als thuis als je er vertoefd met de camera. De Winter en Herfst zijn voor mij de top momenten in deVogezen. .................

Perfecte locatie om tot rust te komen met de camera.............


LEES MEER......Long Exposure Photography

Na de vele mooie beelden die we op het internet zien, heb je alvast ook de foto’s zien langs komen met lange sluitertijd.

De frequente vragen die ik krijg zijn de volgende, hoe beginnen we er nu aan? Wanneer passen we deze toe? Wat hebben we zoal nodig? Ik kan alvast een groot deel van deze vragen beantwoorden. Na vele jaren ervaring heb ik een eigen methode ontwikkeld die voor mezelf het best werkt, dit kan verschillen van persoon tot persoon. Je kan deze toepassen in kleur of zwart wit fotografie. Ik wil alvast een deel van mijn ervaring delen in deze blog.

LEES MEER......


Alpen blog

Mijn kijk en voorbereidingen op de workshops voor 2017 in de Alpen.

Terug op de weg, maanden voorbereidingen gingen vooraf. Wat ooit onze plek was om te snowboarden blijkt nu een totale rust door de zoeker van onze camera. In slecht enkele dagen legden we bijna 3000km af opzoek naar onze aangeduide locaties op de google map, maar onderweg kwamen we zo veel meer tegen.

Eerste uitdaging :-) Panorama vanuit een rijdende auto aan 120km/u. Check , mooie avond licht valt op de bergflanken. de structuren zijn mooi zichtbaar.

LEES MEER ......

Powered by SmugMug Log In