Gear - Partners - Steve De Waele

Sponsors & Partners


Wenst u informatie over een van de onderstaande merken kan u me steeds contacteren voor de nodige info. De onderstaande merken of winkels zijn zaken waar ik een vertrouwensband mee heb opgebouwd en die garant staan voor kwaliteit.


Print
Drukwerk

We werken ook samen met Coudenys, ideaal als je bijstand wenst in de winkel. Door hun Know how kan je genieten van  hun jaren lange ervaring. Lieven staat garant voor kennis en ervaring.

laat het ons weten als je gaat of in de winkel bent dit kan je enkel ten goede komen.


Sunwayfoto

Sunway gebruik ik onder andere voor mijn L-plates, hierdoor kunnen we de camera verticaal plaatsen op het statief en zo stabiel werken.

Ook tijdens mijn werk voor panaorana fotografie gebruik ik de Leveling Base en Nodal Slide.

Samen met nog enkele andere zaken bekom ik zo steeds mooie resultaten.

Laowa

Maak unieke macro-opames met deze 2:1 macrolens!! De LAOWA 60mm f/2.8 Ultra-Macro Lens heeft een uniek ontwerp waardoor er 2:1 macro-opnames mee kunnen worden gemaakt. Dat betekent dat beelden 2x groter zijn dan bij een normale 1:1 macro-lens. Dit objectief werkt volledig handmatig!Canon

Canon is mijn vaste partner in camera's en ook het grootste deel van mijn objectieven.

Na vele jaren blijven die goed presteren dus hier is canon mijn vaste waarde in het veld.

F-Stop

Vele fototassen later is dit mijn vaste waarde. Waarom? geen enkele voorstander geeft het ooit evengoed gedaan. voor mij persoonlijk is dit de fototas bij uitstek. Heel sterk en licht, gemakkelijk om vormbaar. Maar belangrijk geen pijn in de rug meer door het zware materiaal.

Powered by SmugMug Log In